Kako smo počeli

Naša priča počinje 1992. godine u Beogradu. Počeli smo kao mala porodična firma baveći se veleprodajom, maloprodajom i proizvodnjom kožne obuće i galanterije. Skoro tri decenije proizvodili smo obuću po italijanskoj licenci od pažljivo birane najkvalitetnije kože. Nedavno smo preusmerili fokus poslovanja isključivo na veleprodaju i maloprodaju. Za nas je svaki par cipela, čizama ili sandala, umetničko delo za sebe. Već dug niz godina trudimo se da svoju ljubav prema obući prenesemo i vama i zato je svaki model koji se nađe u prostorijama naših poslovnih objekata biran posvećeno i sa velikom pažnjom. Naša misija je da vaš korak učinimo udobnim i laganim, a želja da u svakom paru uživate onoliko koliko mi uživamo dok ga biramo za našu ponudu.

Naši brendovi

Zastupamo nekoliko italijanskih brendova, među kojima su Airstep i Mjus. Našu obuću, osim udobnosti, karakteriše jedinstven dizajn. Ono što ćete prvo primetiti kada ugledate naše cipele jeste njihova nesvakidašnjost i originalnost. Naša obuća namenjena je osobama sa stavom, onima koji žele da budu upečatljivi i stilizovani i u svečanim, ali i u svakodnevnim prilikama. Obuća koju ćete naći u našim prodavnicama je sve osim dosadne, već viđene i klasične. Obuća koju vam nudimo nije komercijalnog dizajna, već prati senzibilitet onih sa istančanim ukusom. Svaki model poseduje atraktivne detalje koji ga čine posebnim. Svaki par predstavlja spoj jedinstvene lepote, vrhunskog kvaliteta kože i garantovane dugotrajnosti.

Posetite nas

Uverite se i sami u kvalitet koji nudimo i posetite našu malu oazu na nekoj od četiri lokacije, gde će vas sačekati naši ljubazni prodavci. Na policama naših radnji pronaći ćete veliki izbor ženske i muške kožne obuće i galanterije. Ukoliko niste do sad probali naše cipele, čizme ili sandale, garantujemo da će vas prvo obuvanje očarati i da ćete poželeti da ostanete u njima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju ili imate neko dodatno pitanje u vezi sa našim brendovima i obućom koju nudimo, budite slobodni da nas kontaktirate putem maila ili društvenih mreža.

L1010972